TSx G1 PC-module start soms niet op.

Als de PC-module soms niet opstart en de energie instellingen staan correct ingesteld (Correcte Windows 10 energie-instellingen of Correcte Windows 11 energie-instellingen) dan kan je de volgende stappen uitvoeren om het probleem op te lossen:

• Klik met de rechter muisknop op het Windows Logo (start knop) en klik op 'Apparaatbeheer'.
  • Klik op het + voor Beeldschermadapters.
  • Klik met de rechter muisknop op de "Intel(R) HD Graphics 620" en kies 'Apparaat verwijderen'
  • zet een vinkje bij de optie 'Stuurprogramma's voor dit apparaat verwijderen' en klik op 'Installatie ongedaan maken'.
  • Bevestig de vraag 'Wilt u de computer nu opnieuw opstarten?' met 'Ja'.
  • Nadat de PC-module opnieuw is opgestart klik je op het Windows Logo (start knop) en klik dan op het tandwiel om de instellingen van Windows te openen.
  • Kies hier voor 'Bijwerken en beveiligen' en klik op de knop 'naar updates zoeken'.