Correcte Windows 11 energie-instellingen

Voor de juiste werking van de Prowise-touchscreens met een interne pc hanteren wij een aantal aanbevolen energie-instellingen in Windows. Ik zou je willen vragen de Windows energie-instellingen te controleren. Hoe je dit kunt doen vind je hieronder:

1. Klik op het Windows logo en typ 'Configuratiescherm' en open deze.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.22.17.png
  2. Zorg dat rechts bovenin 'Weergeven op:' op pictogrammen staat.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.29.36.png
  3. Open Energiebeheer.
  4. Klik op 'Het gedrag van de aan/uit knoppen bepalen'.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.32.37.png
  5. - De 'Actie als ik op de aan/uit- knop druk:' moet op 'Afsluiten' staan.
    - De optie 'Snel opstarten inschakelen (aanbevolen)' moet uit gevinkt staan. Als je deze optie niet kan aanpassen, klik je bovenin op de regel 'Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn'.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.34.17.png
  6. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.
  7. Klik op 'Selecteren wanneer het beeldscherm moet worden uitgeschakeld'.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.36.54.png
  8. Zorg dat alle opties op 'Nooit' staan.
    Scherm­afbeelding 2023-09-21 om 08.39.03.png
  9. Klik op 'Wijzigingen opslaan' en sluit het venster af.

Voor Windows 10: Correcte Windows 10 energie-instellingen