NFC werkt niet op de OPS G4 i5 vPro i5-1145G7 icm de TSx G1

Als de NFC service niet reageert moet er een instelling in Windows worden aangepast. Hiervoor zijn wel admin rechten nodig.

• Login met een admin account.
  • Open 'Apparaatbeheer' door met de rechter muisknop op het Windows logo te klikken.

• devicemanager.pngopen de rubriek 'Ports (COM & LPT) en dubbel klik op 'Intel(R) Active Management Technology - SOL (COM3)

• 2.png
    Klik op de tab 'Port Settings' en daarna op de knop 'Geavanceerd'

• com.png
    Selecteer achter 'COM Port Number:' COM2 en sluit af met 'OK'
  • Sluit alle vensters en start de PC opnieuw op.