Kantel stand lift niet zichtbaar in het Central menu

Als in het Central menu de optie om het scherm te kantelen ontbreekt, kan je dat op de volgende manier oplossen:

1. Zet het scherm uit en haal de stekker uit het stopcontact of zet de 0/1 schakelaar om.
  2. haal de USB stekker van de lift uit het scherm en sluit hem daarna weer aan op de USB 2.0 poort. Deze aansluiting zit aan de linker onderkant.
  3. Stop de stekker weer in het stopcontact of zet de 0/1 schakelaar weer om.
  4. Start het scherm op.
  5. Na een aantal seconden wordt de kantel optie zichtbaar in het Central menu.