TsxG1 Niet mogelijk om te Casten vanaf een Chromebook

Sinds Chrome OS 118.x is het niet mogelijk om te casten via Chromecast vanaf een Chromebook naar de TSx G1. Als je verbinding kan maken, wordt het scherm kort zwart en gaat daarna terug naar het input kanaal.

We hebben dit probleem nog in onderzoek. Een tijdelijke oplossing is om de Chromebooks terug te zetten naar Chrome OS 116:

https://support.google.com/chrome/a/answer/12569990?hl=nl&sjid=9876210995098628641-EU#