Touchscreen Ten instellen als Hotspot

Als de Prowise Touchscreen Ten verbonden is met het internet via een LAN verbinding, kan je het scherm instellen als hotspot.

Open de instellingen Central door op het tandwiel te klikken en kies voor 'Connectiviteit'. Je ziet het volgende scherm:

Als er een verbinding is met een Wifi netwerk moet je eerst deze verbinding verbreken. Klik op de verbinding en kies 'Verbinding verbreken'.

Klik op de knop 'Wifi hotspot'. Je ziet het volgende scherm:

Klik op 'Wifi-hotspot' om de hotspot in te stellen en te activeren.

• Door op het schuifje te klikken rechts bovenin kan je de hotspot activeren.
  • Door op 'Naam hotspot' te klikken kan je de naam van de hotspot instellen.
  • Door op 'Beveiliging' te klikken kan je 'WPA2 PSK' selecteren of kiezen voor 'Geen beveiliging'.
  • Door op 'Wachtwoord hotspot' te klikken kan je het wachtwoord instellen.
  • Bij 'geavanceerd' kan je aangeven of de hotspot actief moet blijven als er geen apparaten zijn verbonden:

De hotspot is nu ingesteld. Je kan de vensters sluiten door op de terugknop te drukken.