Flikkerend beeld in de Windows omgeving

Als je last hebt van flikkerend beeld in de Windows omgeving dan is waarschijnlijk de standaard video driver overschreven door Windows update.

Dit kan je oplossen door het installeren van de volgende driver: https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19344/intel-graphics-windows-dch-drivers.html

Voor het installeren van deze driver heb je wel admin rechten nodig. Indien je deze niet hebt, kan je het beste contact opnemen met de Windows beheerder.