Hoe verwijder ik een licentie van een speler?

Alleen een beheerder en/of ouder kan een licentie van een speler verwijderen.

Wil je dat een speler geen licentie meer in gebruik neemt? Volg dan deze stappen:

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik in het menu op Beheer > Licenties koppelen.
  • Klik het vinkje achter de speler weg om de speler te ontkoppelen van een licentie.
  • Klik op opslaan.
  • De speler staat nu nog wel in de beheerdersomgeving, maar neemt geen licentie meer in gebruik.