Hoe koppel ik een gebruiker aan een schoolklas?

Als de school is gekoppeld via Basispoort gebeurt dit automatisch. Heb je een handmatige koppeling met Prowise Learn? Dan moet je zelf gebruikers aan de juiste schoolklas toevoegen. Volg dan deze stappen:

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Schoolklassen.
  • Klik vervolgens op Spelers Toewijzen of Docenten Toewijzen.
  • Selecteer de speler of leerkracht en klik op Klas in.
  • Heb je een speler/leerkracht aan de verkeerde klas toegewezen? Selecteer de speler/leerkracht en klik op Klas uit.
  • Klik op Opslaan.

Let op: docenten kunnen alleen de gegevens en resultaten zien van de klassen waar zij aan toegewezen zijn.

Tip 1: Als je de CTRL-toets ingedrukt houdt terwijl je de spelers aanklikt, kun je meerdere spelers tegelijkertijd selecteren.

Tip 2: Als je de SHIFT-toets ingedrukt houdt, en twee spelers aanklikt, selecteer je ook alle spelers die tussen de twee spelers staan.