Hoe koppel ik licenties?

Wanneer een school gekoppeld is met Basispoort zal deze licenties automatisch toekennen. Wanneer een school niet gekoppeld is met Basispoort zal een beheerder handmatig licenties moeten koppelen. Dit gaat als volgt:

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je het menu op Beheer > Licenties koppelen.
  • Klik het vinkje in kolom licentie aan om een hele klas licenties toe te kennen of het vinkje achter een individuele speler om de speler te koppelen aan een licentie.
  • Klik op opslaan.