Hoe kan ik gebruikers kopiëren vanuit een CSV- of Excel-bestand?

Het is ook mogelijk leerlingen per groep of klas in te voeren in Prowise Learn.

• Open een CSV-bestand (bijvoorbeeld Excel) waarin alle leerlingen staan.
  • Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik in de Beheerdersomgeving op Beheer > Gebruikers Toevoegen.
  • Klik nu op Gebruikers importeren via CSV-bestand.

• Geef in het bovenste deel van het scherm aan op welke manier je de leerlingen wilt invoeren.
  • Kopieer daarna de juiste gegevens uit je CSV-bestand en plak deze in de juiste kolom onderaan het scherm in de Beheerdersomgeving. Vul alle kolommen in en zorg ervoor dat de kolommen een gelijk aantal rijen hebben.
  • Klik op Opslaan.
  • De inloggegevens van de spelers vind je bij Beheer > Wachtwoorden Spelers.

Let op: Alle gegevens van een leerling dienen op dezelfde regel te staan. Gegevens op een volgende regel worden door het systeem gezien als aparte leerlingen. Controleer dus per kolom of er geen spatie of enter staat na de laatste naam.