Hoe maak ik een schoolklas aan?

Wil je handmatig schoolklassen aanmaken?

Dit is alleen mogelijk wanneer er geen Basispoort koppeling is gemaakt met Learn. De juiste klassen en leerlingen worden vanuit Basispoort opgehaald.

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan op Beheer > Schoolklassen.
  • Klik nu linksonder op Nieuwe schoolklas*.
  • Geef de schoolklas een korte naam, waarvan jij, en je collega’s begrijpen welke klas daarmee wordt bedoeld. Bijvoorbeeld: groep 4/5 a of klas 1W.
  • Klik op de bijbehorende leerkracht om deze toe te wijzen aan de schoolklas. Je kan meerdere leerkrachten selecteren door de CTRL-toets ingedrukt te houden terwijl je de leerkrachten individueel aanklikt.
  • Klik op Opslaan.

* Als Remedial Teaching praktijk kun je het beste één schoolklas aanmaken waar je al je cliënten aan koppelt.