Hoe wijzig ik de individuele gegevens van een speler?

Gegevens kunnen niet aangepast worden wanneer Learn gekoppeld is met Basispoort. Alle gegevens worden vanuit Basispoort opgehaald. Wachtwoorden kunnen wel veranderd worden.

Door op Beheer-> Gebruikers en op de betreffende speler te klikken kom je bij het overzicht van de Individuele gegevens.

Hier vind je de gegevens van de speler, welke je eenvoudig kunt aanpassen door te klikken op Gebruiker bewerken.