Hoe verbind ik het touchscreen met een netwerk?

Verbind uw touchscreen met een draadloos Wi-Fi-netwerk of via een netwerkkabel.

Ethernet

Verbind de netwerkkabel met de LAN IN-poort van uw touchscreen. Het touchscreen detecteert automatisch het netwerk en maakt er verbinding mee zodra 'Ethernet' is geactiveerd in het instellingenmenu.

Volg onderstaande stappen om de netwerkspecificaties te bekijken:

1. Open het Central menu door op het hamburger-icoon in het quick menu te drukken.
  2. Open de zijbalk om toegang te krijgen tot het instellingenmenu
  3. Selecteer het submenu ‘Connectiviteit’
  4. Selecteer 'Ethernet' door de schakelaar in te schakelen
  5. De netwerkspecificaties worden weergegeven

Je kan eenvoudig de LAN verbinding doorlussen door gebruik te maken van de LAN uit poort van het scherm. Let op dat de LAN verbinding enkel kan worden doorgelust wanneer het scherm zelf verbonden is met een LAN kabel en aan staat. Wanneer een device met de LAN out poort verbonden wordt, zal deze zijn eigen IP - en MAC adres hebben.

Wi-Fi-verbinding

Maak als volgt verbinding met een Wi-Fi-netwerk:

1. Controleer of de Wi-Fi-module correct is geïnstalleerd
  2. Open het Central menu door op het hamburger-icoon in het quick menu te drukken.
  3. Open de zijbalk om toegang te krijgen tot het instellingenmenu
  4. Selecteer het submenu ‘Connectiviteit’
  5. Selecteer ’Wi-Fi’. Het touchscreen zoekt naar beschikbare netwerken
  6. Selecteer het netwerk van uw keuze. Klik op de knop 'Geavanceerd' als u verbinding wilt maken met een geavanceerd netwerk
  7. Voer het wachtwoord voor het netwerk in. Selecteer het oog pictogram als u de tekens van het wachtwoord wilt weergeven.
  8. Druk op ‘Verbinden' om verbinding te maken met het draadloze netwerk
  9. Onder de knop geavanceerd in het connectiviteit menu kunt u de geavanceerde netwerkinstellingen openen.