Wat betekent ProWrite®-technologie?

Het Prowise Touchscreen Ten is uitgerust met twee pennen. Deze bevinden zich handig aan de voorkant van het scherm en klikken automatisch op hun plaats wanneer u een pen voor de docking locatie houdt.

Door het gebruik van de ProWrite® Touch technologie hebben we een natuurlijke schrijfervaring op het touchscreen kunnen implementeren. ProWrite® Touchtechnologie in combinatie met de Nano technologie glasplaat garandeert een hogere precisie tijdens het schrijven, minder vertraging en een kleinere contacthoogte voor een schrijfervaring die pen op papier evenaart.

Wat de ProWrite®-technologie gecombineerd met de pen uniek maakt, is dat de pen 2 verschillende schrijfgroottes heeft om op het scherm te schrijven. De voordelen hiervan zijn:

• Schrijf klein en schakel over naar groot zonder dat hier software voor nodig is
  • Schakel tussen kleuren door de pen om te draaien
  • Schrijf gelijktijdig in 2 verschillende kleuren en formaten

Naast de uniek ontworpen pennen hebben we de technologie verbeterd om u een betere ervaring te bieden.  Enkele verbeteringen zijn:

• Snelle schrijfreactie
  • Penpunt van maar 2 mm
  • Volledige ondersteuning voor Windows Ink
  • Ondersteuning voor 40 aanraakpunten
  • Ondersteuning voor 20 schrijfpunten

Met deze technologie is het Prowise touchscreen een ideaal touchscreen om samen te werken en te schrijven.