Wat kan ik met de bedieningsknop voorop mijn touchscreen?

De bedieningsknop bevindt zich in het midden van de luidsprekerbalk van het touchscreen.

Bedieningsknop:

• Als het touchscreen in de stand-by modus staat, druk je kort op deze knop om het scherm weer in te schakelen.
  • Wanneer het touchscreen is ingeschakeld, druk je lang op deze knop om het scherm uit te schakelen, de freeze functie of de blank screen functie te gebruiken.
  • Wanneer het touchscreen is ingeschakeld, druk je kort op deze knop om het Central-menu te openen.

De LED in de bedieningsknop geeft de status van het touchscreen aan.

• Het touchscreen is ingeschakeld: Wit
  • Achtergrondverlichting is uitgeschakeld: Wit
  • Slaapstand: Knippert rood (elke 2 seconden)
  • Stand-bymodus: Rood