Waar vind en wijzig ik de wachtwoorden van spelers?

Alle wachtwoorden van spelers kunnen door een leerkracht of beheerder worden bekeken. Dit doe je door in te loggen in de beheerdersomgeving van Prowise Learn. Ga naar Beheer > Wachtwoorden spelers.

Omwille van de privacy zie je alleen de wachtwoorden van je eigen klas.

Indien een speler zijn/haar wachtwoord moeilijk kan onthouden, of wanneer een wachtwoord van een speler bij anderen bekend is, kun je dit aanpassen op dezelfde pagina.

Ga naar Beheer > Wachtwoorden spelers en klik hiervoor op Wachtwoord wijzigen achter de naam van de speler in het wachtwoorden overzicht.