Hoe voer ik gebruikers handmatig in?

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je in het menu op Beheer > Gebruikers Toevoegen.
  • Klik nu op Handmatig Gebruikers Toevoegen.
  • Kies voor de gewenste rol.
  • Vul alle velden in. Let op: Gebruik geen leestekens, dat geeft problemen met inloggen.
    • Bijvoorbeeld: Vul Leon i.p.v. Léon in.
    • Bijvoorbeeld: Vul d Amie i.p.v. d’Amie in.

Als je een Speler toevoegt dan kan je een speler gelijk koppelen aan een licentie. (De inloggegevens van spelers vind je bij Beheer >Wachtwoorden Spelers).

Als je een Beheerder of docent toevoegt dan krijgen je collega’s een mail waarmee ze hun inloggegevens kunnen aanmaken. In de mail staat tevens een link naar de inlogpagina.

• Klik op Opslaan.

N.B. Je bepaalt zelf het aantal leerkrachten dat je invoert. Dit staat los van het aantal licenties dat er is besteld. Licenties gelden alleen voor spelers.