TSx G2 Update blijft hangen op 'Verifying Update' Opgelost

Het probleem dat de Central 6 OTA update bleef hangen op 'Verifying Update' is opgelost. Deze oplossing wordt nu samen met de OTA aangeboden.

Het is daarom vanaf nu weer mogelijk om de TSx G2 en TSone G2 te updaten naar Central 6 via de OTA.

Voor schermen die dit probleem ondervonden, hebben we een nieuwe OTA-update gelanceerd die een oplossing bevat die het voormalige probleem verhelpt. Je hoeft geen ingewikkelde acties te ondernemen.

Instructies voor de schermen die ingeschreven staan in Screen Control:

Zorg dat in Screen Control is ingesteld dat de schermen controleren op updates bij het afsluiten.

Als het scherm bezig is met het downloaden van de OTA druk je in het zijmenu op afsluiten en bevestig dit in de pop-up. Het scherm gaat controleren op updates. Na enkele ogenblikken komt er een pop-up met de vraag of de Microfoon firmware update geïnstalleerd moet worden. Bevestig dit. Het scherm zal hierna herstarten. Hierna zal de update naar Central 6 beginnen.

Download instructie video

Instructies voor de schermen die niet ingeschreven staan in Screen Control:

Als het scherm begint met downloaden van de OTA open je de instellingen van Central en ga je naar 'Over dit scherm'. Klik hier op de knop 'Controleren op updates'. Na enkele ogenblikken verschijnt een pop-up met de vraag of de update geïnstalleerd moet worden. Bevestig dit.

Na enkele ogenblikken verschijnt een tweede pop-up met de vraag of de Microfoon firmware update geïnstalleerd moet worden. Bevestig dit. Het scherm zal hierna herstarten. Hierna zal de update naar Central 6 beginnen.

Download instructie video