TSx G2 blijft hangen op ‘Tot ziens’ bij het afsluiten na de update naar Central 5.0

Incidenteel komt het voor dat er na de update naar Central 5.0 de TSx G2 niet wil afsluiten als de PC-module actief is. Het scherm blijft dan vasthangen met de melding ‘Tot ziens’.

Als work-around kan je eerst de PC-module afsluiten en hierna naar het startscherm van Central gaan door op het huisje in het menu aan de zijkant te klikken. Hierna kan je dan het scherm uitzetten.

Dit probleem wordt opgelost in Central 6. Het is ook mogelijk om dit probleem op te lossen door het updaten van de firmware van de microfoon:
TSx G2 update microfoon firmware