TSx G2 update microfoon firmware

Door het updaten van de firmware van de microfoon kan je verschillende problemen oplossen. Bijvoorbeeld: Het niet afsluiten van het scherm vanuit de PC-module; Het probleem dat er gaan touch op de input kanalen is en als de hardware matige volume knoppen niet werken.

Deze oplossing wordt ook verwerkt in Central 5.1

Voer onderstaande uit vanaf een Windows device om de firmware te updaten.

1. Download het volgende bestand en pak deze uit:
    https://we.tl/t-YJ7pcjPY27
  2. Je hebt nu drie mappen:
  3. Open de map ‘DriverAssitant_v5.1.1’
  4. installeer het programma 'DriverInstall’
  5. Open het programma '3308_hid_tool' als admin vanuit de map 1.
  6. Druk eerst op ‘Scan’ en daarna op ‘Open’.
  7. Selecteer achter Command ‘HID_UPDATE_MODE’
  8. Klik daarna op ‘Send’.
  9. Open RKDevTool uit de map 2.
  10. Klik op het tabblad ‘Upgrade firmware’
  11. Klik op de knop ‘Firmware’ en selecteer de firmware en klik op de knop ‘Openen:
  12. Klik op de knop ‘Upgrade’.

De firmware wordt nu geflashed en is klaar als de rechter kolom ‘Reset Devices Success’ aangeeft.
  13. Sluit de OPS en herstart het scherm.
  14. Start de OPS opnieuw op en openen het programma 3308_hid_tool als admin vanuit de map 1
  15. Druk eerst op ‘Scan’ en daarna op ‘Open’.
  16. Selecteer achter Command ‘HID_GET_VERSION’ en druk op 'Send'.
  17. Controleer of de juiste firmware is geïnstalleerd.
  18. De knoppen zouden nu weer moeten werken.