TSx G2: Geen touch op de PC-module of extern device na de Central 5.0 update

Incidenteel komt het voor dat er na de update naar Central 5.0 er geen touch is op de PC-module en/of extern device.

Het touchprobleem is als volgt op te lossen:

• Als het Central menu aan de zijkant reeds geopend is: sluit dit menu sluiten door op de drie streepjes te klikken.
  • Indien het menu aan de zijkant gesloten is: open het zijmenu door op de drie streepjes te klikken en sluit het vervolgens weer.

Het is ook mogelijk om dit probleem op te lossen door het updaten van de firmware van de microfoon:
TSx G2 update microfoon firmware

In Central 6 is dit probleem opgelost