Prowise energiebeheerschema

Voor de juiste werking van de PC-module is het belangrijk dat de energie instellingen van Windows correct staan ingesteld.

We hebben een energiebeheerschema gemaakt waarbij de energie instellingen automatisch correct worden ingesteld.

Download het volgende bestand: https://we.tl/t-hO7i9eGpVs

Pak het bestand 'Prowise Power Windows' uit en verplaats de map 'Prowise Power Windows' naar het Bureaublad.

Open de map 'Prowise Power Windows' en open 'Setup'.

Prowise_Power_Windows.PNGAls het volgende scherm verschijnt klik je op 'Meer informatie' en daarna op 'Toch uitvoeren'.

beschermd.PNGHet venster 'Een energiebeheerschema kiezen of aanpassen' wordt geopend.energiescherm_ingeklapt.PNGKlik op 'Aanvullende schema's weergeven' en selecteer 'Prowise Power plan'.energiescherm_uitgeklapt.PNGHierna kan het venster worden gesloten en staan de energie instellingen correct ingesteld.