Windows activeringscode kwijt

Als je een nieuw image wilt installeren op de Prowise pc-module zonder vooraf de bijbehorende activeringscode te controleren, kun je de code kwijtraken en daardoor Windows niet correct activeren.

Dit artikel legt uit waar deze code zich bevindt op de OPS module en wat je moet doen als jouw pc-module geen activeringscode meer beschikbaar heeft. - Probeer eerst de activeringscode te herstellen door de instructies van de Microsoft hulppagina te volgen. Je vindt deze instructies door de volgende link te gebruiken: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/10749/windows-10-find-product-key

• Als de bijbehorende code van de pc-module een IOT Enterprise code is, is de productcode weergegeven op een sticker op de OPS module.
  • Bovenstaande tips zijn niet van toepassing als een nieuw image is geïnstalleerd zonder de productcode op de sticker te controleren of als de sticker ontbreekt. Er zal dan helaas een nieuwe licentie moeten worden aangeschaft om Windows opnieuw te activeren.