Het scherm gaat niet aan, wat nu?

Doorloop de volgende stappen:

• Controleer of de aan/uit knop aan de rechter voorzijde van het touchscreen, oplicht.
  • Zo ja, klik hier voor de vervolgstappen. Zo nee, controleer aan de onderzijde van het touchscreen of de stroomkabel goed is aangesloten.
  • Controleer of de hoofdschakelaar, eveneens aan de onderzijde van het touchscreen, aan staat.
  • Heb je een Prowise lift? Controleer of deze werkt en of deze goed is aangesloten.
  • Mocht de lift niet werken, laat dan de netspanning van het stopcontact controleren