Power led van de Prowise EntryLine UHD knippert rood en blauw

Hier worden de stappen beschreven, wat te moeten doen indien de het scherm donker blijft. Is de blankscreen-mode geactiveerd?
Bij het aanraken van het Prowise EntryLine UHD scherm zal het scherm weer beeld geven.

Tevens is het ook mogelijk dat de D.Menu-knop op de afstandsbediening is in te stellen als pauzeer-functie of als de zwartscherm-functie.