Touch werkt niet wanneer een extern apparaat is aangesloten

Heb je een USB touch-kabel aangesloten?
Is de USB touch-kabel op de juiste poort aangesloten? Wanneer je met een van de bovenste twee HDMI-poorten verbinding hebt gemaakt, zorg er dan voor dat je het externe apparaat met de bovenste touch-poort verbindt. Wanneer je verbinding hebt gemaakt met de onderste HDMI-poort, de DP-poort, AV in-poort of de
VGA-poort, sluit de USB touch-kabel dan aan op de onderste touch-poort.

Touch werkt in geen enkele invoerbron:
Staat menu gesture uit? Wanneer menu gesture is uitgeschakeld in het Prowise Central menu, is het niet meer mogelijk het menu op te roepen door 5 vingers op het scherm te houden. Open het menu met de afstandsbediening en navigeer onder instellingen naar ‘Algemeen’. Zet vervolgens de toggle ‘Menu gesture’ aan. Is de touchfunctie uitgeschakeld met de afstandsbediening? Druk op de rode knop van de afstandsbediening om de touchfunctie van het scherm in- of uit te schakelen