Het scherm gaat aan, maar blijft zwart. Wat moet ik doen?

Doorloop de volgende stappen: Welke kleur heeft de led, aan de rechter voorzijde van het scherm?

Groen

• Controleer of de juiste invoerbron geselecteerd is, indien dit niet werkt, ga dan verder met de volgende stappen
  • Maak het scherm spanningsloos door de hoofdschakelaar, aan de onderzijde van het touchscreen, minimaal 5 minuten uit te schakelen.
  • Schakel het scherm opnieuw in.
  • Indien het scherm nog steeds zwart blijft, neem dan contact op met onze Prowise servicedesk of een gecertificeerde Prowise Partner.

Rood

• Zorg ervoor dat er geen USB-apparaat in de USB 2.0-poort zit, aan de rechterzijde van het touchscreen.

Knippert rood/groen

• De backlight van het scherm is uitgeschakeld. Schakel de backlight van het touchscreen weer in door op deze toets D.MENU van de afstandsbediening te drukken of raak het touchscreen aan, je kan ook op de aan/uit knop van het bedieningspaneel drukken.