Wanneer wordt mijn data vanuit een externe partij gesynchroniseerd?

Dit is afhankelijk van de instellingen van de integratie. In principe wordt dit één keer per dag bijgewerkt. Het exacte moment van de dag is afhankelijk van de drukte. Het is ook mogelijk om de synchronisatie handmatig te starten op het moment dat jij dat wil. Dit doe je door de integratie te selecteren en vervolgens op Uitvoeren te klikken. De instellingen van integraties kun je inzien binnen de beheermodule. Hiervoor ga je naar account.prowise.com en klik je op Integraties.