Ik wil een speler verwijderen uit Prowise Learn, hoe doe ik dat?

Als je kind geen gebruik meer maakt van Prowise Learn kun je het account deactiveren. Je kan je kinderen deactiveren door ze te ontkoppelen van een licentie of door ze definitief te verwijderen.

Licentie van je kind loskoppelen

Wil je dat je kind geen licentie meer in gebruik neemt? Volg dan deze stappen:

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan in het dashboard op Beheer > Licenties koppelen.
  • Klik het vinkje voor je kind weg om je kind te ontkoppelen van een licentie.
  • Je kind staat nu nog wel in het dashboard, maar neemt geen licentie meer in gebruik.

Je kind definitief verwijderen uit Prowise Learn

Wil je je kind definitief verwijderen uit het dashboard van Prowise Learn? Volg dan deze stappen. Let op! Je kunt de gegevens van je kind niet meer terughalen nadat deze definitief zijn verwijderd.

• Log in met je inloggegevens bij Prowise Learn.
  • Zodra je bent ingelogd klik je bovenaan in het dashboard op Beheer > Gebruikers Verwijderen.
  • Vink je kind aan en klik op Verwijderen.