Welke versie van Windows is geïnstalleerd op mijn pc?

Wanneer je problemen ervaart met de pc-module kan dit er soms mee te maken hebben dat Windows 10 niet up-to-date is. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je ziet welke versie op jouw pc is geïnstalleerd.

De Windows-versie controleer je als volgt:

1. Ga naar de startknop.
  2. Klik op Instellingen > Systeem en vervolgens Info.
  3. Onder Apparaatspecificaties en Type systeem zie je of je een 32-bits of een 64-bits versie van Windows gebruikt.

Onder Windows-specificaties zie je welke editie en versie van Windows op jouw apparaat wordt uitgevoerd.