Problemen met Windows update

In dit artikel lees je hoe je je Windows-versie kunt updaten als de automatische update-assistent niet naar behoren werkt. Volg de volgende stappen om ervoor te zorgen dat je de nieuwste Windows-update op je apparaat hebt:

1. Ga naar de zoekbalk van uw Windows-apparaat en typ 'Windows Update'. Open het Windows Update-instellingenmenu .
  2. Klik op 'Controleer op updates'. Het apparaat gaat nu automatisch op zoek naar eventuele nieuwe updates en zal deze installeren.

In sommige gevallen wordt jouw apparaat niet automatisch bijgewerkt. Microsoft heeft hier een extra tool voor ontwikkeld. Je kunt de Windows Update Assistant hier downloaden.