Microsoft Teams werkt niet naar behoren

Microsoft Teams ondervindt op dit moment enkele problemen. Bij het gebruik van Microsoft Teams zijn er bijvoorbeeld problemen met de camera of met de microfoon. Om te controleren of dit een probleem is met Microsoft Teams of met het apparaat dat je gebruikt, moet je eerst testen of het probleem zich voordoet bij een andere app.

Programma's die je kunt gebruiken om dit te testen:

• Google Meet
  • Skype
  • Zoom

Als het probleem zich nog steeds voordoet bij het gebruik van een van de alternatieve softwareprogramma's, neem dan contact op met onze serviceafdeling, zodat we je kunnen helpen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Anders kun je contact opnemen met de ondersteuning van Microsoft Teams via deze link: https://support.microsoft.com/en-US/teams