Wireless LAN

In dit artikel wordt beschreven hoe je Wireless LAN inschakelt. Via een wifi-verbinding maak je draadloos verbinding met het internet. Een wifi-verbinding is nodig om van Prowise-software, zoals Prowise Reflect, gebruik te kunnen maken.

Zorg ervoor dat je, voordat je begint met het instellen van je WLAN, weet bij welk wifi-netwerk je je moet aanmelden en welke beveiligingssleutel (wachtwoord) je nodig hebt om hier verbinding mee te maken.

1. Klik je met de linkermuisknop rechtsonder op het wifi-icoon in de taakbalk om de wifi-connectie in te schakelen.
2. Selecteer hier je netwerk en vul het wachtwoord in:
3. Nu heb je verbinding met het internet.