Gebruiker toevoegen in Windows

Het makkelijkste is om een nieuw account toe te voegen aan Windows. Dit gaat als volgt:

• Maak een backup van je persoonlijke bestanden.
  • Ga naar Start --> Instellingen (tandwieltje) --> Accounts.
  • Klik onder 'Familie en andere gebruikers' op Iemand anders aan deze pc toevoegen.
  • Klik op 'Ik beschik niet over de aanmeldgegevens van deze persoon'.
  • Klik op 'Gebruiker zonder Microsoft-account toevoegen'.
  • Geef een naam op en eventueel een wachtwoord.
  • Klik op dit nieuwe account en klik op 'Accounttype wijzigen'. Maak er Administrator van en klik op 'Ok'.
  • Meld je af van het tijdelijke account via Start --> [naam account] --> afmelden.
  • Meld je aan bij het nieuwe account.