Toetsenbord doet het niet bij het opstarten van een nieuwe pc-module

Soms is het toetsenbord nog niet geactiveerd als er een nieuwe pc-module in gebruik wordt genomen. Je kunt dit in de instellingen van Windows aanpassen. Als je een toetsenbord wilt gebruiken en dit niet automatisch wordt weergegeven in de pc-module, kun je hem activeren in de instellingen van jouw Windows.

Dit kan op de volgende manieren:

1. Klik op het startmenu van Windows, linksonder op je scherm.
2. Klik op de knop 'Instellingen' in het startmenu.
3. Selecteer 'Apparaten' in het instellingenmenu.
4. Selecteer de optie 'Typen' aan de linkerkant.
5. Scrol naar 'Aanraaktoetsenbord'. Zorg dat de instelling 'Toon aanraaktoetsenbord indien niet in tabletmodus en als er geen toetsenbord is aangesloten' is geactiveerd.

Je kunt nu gebruikmaken van een toetsenbord op je touchscreen, indien gewenst.