Waarom ververst Presenter na een bepaalde periode van inactiviteit?

Het kan voorkomen dat er in Presenter ineens een loader verschijnt en vervolgens kom je op een leeg canvas terecht. Niet opgeslagen gegevens zijn verloren. De Chrome browser 'discard' de inactieve tabbladen na verloop van tijd.
De tabbladen die hiervoor in aanmerking komen zijn vaak zwaar en enige tijd inactief. Voor normale webpagina’s is dit geen probleem, voor Presenter natuurlijk wel!

• Niet opgeslagen content gaat verloren
  • Wachttijd tijdens het ‘verversen’ van het scherm

Mogelijke oplossing voor de gebruiker:
Download de Chrome Extensie die de automatische discard blokkeert:
https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-automatic-tab-dis/dnhngfnfolbmhgealdpolmhimnoliiok/related