'Oops your session was lost somehow'

Na de update van afgelopen weekend kon het voorkomen dat je de melding krijgt 'Oops your session was lost Somehow'.

We hebben een update geïnstalleerd die dit probleem zou moeten oplossen.

Indien je toch nog deze melding krijgt, ontvangen we graag de volgende informatie:
1. Verloop van sessie: Waarom krijg je deze melding, ben je elders uitgelogd of heb je lang niks gedaan (bijv. device stond in sleep mode)?
2. Welke browser (versie) werd er gebruikt?
3. Met welke gebruiker gebeurde dit (type: leraar, student)?

Andere mogelijke relevante omstandigheden vernemen wij ook graag.

De melding is dus niet per se onverwacht, het kan voorkomen, maar sessie herstellen moet dan wel werken als je daar voor kiest.