Presenter loopt vast

Helaas kan het voorkomen dat Presenter vast loopt.

Een mogelijk oplossing is om website gegevens te verwijderen. Onderstaande instructies zijn voor de Chromebrowser. Indien je Edge gebruikt kan je het volgende artikel gebruiken: Edge resetten

1. Klik op de drie stippen rechtsboven in Chrome browser.
  2. Klik op 'Meer hulpprogramma's'.
  3. Klik op 'Hulpprogramma's voor ontwikkelaars'.
  4. Klik op 'Application' (in grijze balk.
  5. Klik op 'Storage' (onder grijze balk).
  6. Klik op 'Clear site data' en zet het vinkje aan voor 'Including third party apps'

Als bovenstaande niet werkt of de 'Hulpprogramma's voor de ontwikkelaars.' zijn niet beschikbaar, dan kan je de Chrome browser resetten.

1. Klik op de drie stippen rechtsboven in Chrome browser.
  2. Kies hier voor 'Instellingen'
  3. Klik aan de linker kant op 'Instellingen resetten'.
  4. Klik op de regel 'Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden'.
  5. Druk op de knop 'instellingen resetten'.
  6. Start hierna de computer opnieuw op.