Apple TV opnieuw instellen

Volg deze stappen als op uw Mac® het besturingssysteem Catalina of een latere versie draait.

1. Koppel de stroom- en HDMI-kabels los van de Apple TV.
  2. Sluit je computer aan op je Apple TV met de Micro USB-kabel (voor Apple TV 3e generatie) of de USB-C-kabel (voor Apple TV 4e generatie). Je kunt beter geen Lightning®-kabel gebruiken om je Apple TV aan te sluiten.
  3. Open de Finder® op je computer. Selecteer Apple TV in de zijbalk en vervolgens Herstellen.
  4. Doe niets totdat het resetproces is voltooid.