Ik kan het liftsysteem niet bedienen met Prowise Central.

Hier wordt beschreven wat te doen indien je de lift niet via Prowise Central kan bedienen. Met de Prowise EntryLine UHD is het mogelijk om via het Prowise Central menu de iPro liftsystemen te bedienen.

Mocht je lift niet bedienbaar zijn dan dienen de volgende zaken gecontroleerd te worden.
- De volgende schermen ondersteunen de lifbediening via het Prowise Central menu:

• EntryLine UHD
  • ProLine+
  • Prowise Touchscreen
  • Prowise Touchscreen Ten
  • Prowise Touchscreen One

- De volgende liftsystemen zijn bedienbaar via het Prowise Central menu:

• iPro Wall lift
  • iPro Tilt en Toddler lift
  • iPro Mobile lift

Mocht een van bovenstaande combinaties niet naar behoren werken, controleer dan de volgende zaken:
- De iPro lift moet via een USB-kabel verbonden zijn met de Prowise EntryLine UHD (27) aan de rechteronderzijde.
Indien de USB-kabel goed is aangesloten zal in het Prowise Central menu de liftbediening zichtbaar worden.