Hoe sluit ik de Prowise EntryLine UHD aan op een Ethernet verbinding?

Hier wordt beschreven hoe de EntryLine UHD met het ethernet verbonden wordt. Verbind de netwerkkabel met de LAN-poort van de Prowise EntryLine UHD. De Prowise EntryLine UHD detecteert automatisch het netwerk en maakt er verbinding mee zodra 'Ethernet' is geactiveerd in het instellingenmenu.

Maak op de volgende manier verbinding met internet door middel van een netwerkkabel:
1. Sluit de netwerkkabel aan op de LAN-poort van de Prowise EntryLine UHD.

2. Ga in het instellingenmenu naar het onderdeel ‘Connectiviteit’.
3. Druk op ‘Ethernet’ en zet de ethernet schakelaar aan.
          Druk op 'Geavanceerd' om geavanceerde netwerkinstellingen weer te geven.

4. Er is nu verbinding met het bedrade netwerk.