Hoe installeer ik de wifi-module en maak ik verbinding met een wifi-netwerk?

Hier wordt beschreven hoe je de EntryLine aanmeldt op een wifi-netwerk. De Prowise Entryline UHD is uitgerust met een wifi-module.
Volg de onderstaande stappen om de wifi-module (4) te installeren.

1. HDMI OUT 1.3
2. USB 2.0 update poort
3. HDMI IN 2.0 (4K@60Hz)
4. Wifi-module
5. HDMI IN 1.4 (4K@30Hz) met CEC en ARC support
6. USB touch voor externe pc/Mac
7. HDMI IN 1.4 (4K@30Hz)
8. Display Port IN (4K@30Hz)
9. Audio IN voor VGA
10. VGA IN
11. USB touch voor externe pc/Mac
12. USB 3.0

1. Draai de schroeven los en verwijder het afdekplaatje.
2. Plaats de wifi-module in het slot.
3. Draai de schroeven aan en bevestig de antennes.

Wifi-netwerken zoeken
Open het Prowise Central menu en open de Instellingen/Connectiviteit/WiFi
Druk op ‘Wifi’ om de Prowise Entryline UHD naar beschikbare wifi-netwerken te laten zoeken. Maak op de volgende manier verbinding met een wifi-netwerk:

1. Ga in het Central instellingenmenu naar het onderdeel ‘Connectiviteit’.

2. Druk op ‘WiFi’ en zet de wifi-schakelaar aan.
3. Kies het gewenste netwerk.

Druk op 'Geavanceerd' om verbinding te maken met een geavanceerd netwerk.

4. Vul het wachtwoord van het netwerk in, druk op het oogje om de tekens van het wachtwoord te weergeven.
5. Druk op ‘Verbinden’.
6. Er is nu verbinding met het gekozen wifi-netwerk.