Windows opnieuw instellen vanaf het inlogscherm

Als je het Windows wachtwoord niet meer weet, kan je proberen om Windows opnieuw in te stellen vanuit het inlogscherm.

Start de pc opnieuw op om het aanmeldingsscherm weer te geven en houd de Shift-toets ingedrukt terwijl je klikt op de Aan/uit knop (rechts onderin op het scherm).
Kies hierna voor Opnieuw starten. Hierna kan je de shift knop loslaten.
Nadat de computer opnieuw is opgestart, selecteer je Problemen oplossen > Deze pc opnieuw instellen.
Volg de instructie op het scherm.