Windows 11 instellen met een lokaal account

Bij een nieuw device/PC-module of na reparatie moet Windows 11 worden ingesteld. Met onderstaande stappen wordt een lokaal admin account aangemaakt.

1.  In het eerste scherm kan je de taal van Windows kiezen.
  2. Selecteer de juiste Regio
  3. Selecteer hier de juiste toetsenbord indeling. Meestal wordt VS (internationaal) gebruikt.
  4. Als er geen tweede toetsenbord layout wordt gebruikt, kan je op 'Overslaan' klikken.
  5. Als er geen actieve LAN verbinding is, kan je hier verbinding maken met een WiFi netwerk. Selecteer de juiste verbinding en druk op 'Verbinden'.
  6. Vul het wachtwoord van de WiFi verbinding in en druk op 'Volgende'
  7. Druk op 'Volgende' om verder te gaan.
  8. Ga akkoord met de voorwaarden van Windows door op 'Akkoord' te klikken.
  9. Stel een naam in voor de PC. Dit mag je zelf bepalen. Klik daarna op Volgende.
  10. Kies hier voor 'Instellen voor werk of school' en daarna klikken op volgende.
  11. Kies hier voor 'Inlog opties' en daarna Volgende.
  12. kies voor 'Deelnemen aan domein'
  13. Geef de inlognaam op van het account. Dit mag je zelf bepalen. Druk hierna op Volgende.
  14. Als je een wachtwoord wilt instellen kan je dat hier doen. Dit is niet verplicht maar wordt wel aangeraden. Klik hierna op Volgende.
  15. Vul het wachtwoord nogmaals in en druk op Volgende.
  16. Hierna moet je drie keer een beveiligingsvraag beantwoorden.
  17. De volgende vragen kan je zelf kiezen.
  18. Windows wordt nu ingesteld