Hoe kan ik een schermafbeelding invoegen op mijn Presenter canvas?

In dit kennisbank item leggen we uit hoe je gebruik kunt maken van de huidige schermafbeelding-knop. Deze schermafbeelding-knop kun je terugvinden in de webversie van Presenter (presenter10.prowise.com bij voorkeur openen in de Chrome browser).

In Presenter zie je links onderaan het scherm een knop met een fototoestel. Klik hierop.
Ga - indien nodig - akkoord met de gevraagde rechten (het toestaan van de schermopname).
Selecteer één van je beeldschermen (indien je meer dan één monitor hebt aangesloten), een openstaand programma of een Chrome-tabblad.

Klik op 'Delen', de schermafbeelding zal automatisch in je presentatie geplakt worden.
Wanneer je voor een ander Chrome-tabblad hebt gekozen, springt de browser automatisch naar dat tabblad. Klik weer op het Presenter tabblad om terug te keren naar je presentatie.

Het kan zijn dat je slechts een deel van de schermafbeelding nodig hebt, deze kun je daarom eenvoudig bijsnijden. Dit doe je als volgt:
- Activeer in de werkbalk de bewerkmodus.
- Klik op de schermafbeelding.
- Klik boven de afbeelding op de bewerkknop en vervolgens op 'Afbeelding bijsnijden'.
- Versleep de haakjes om de afbeelding naar wens bij te snijden en druk op het vinkje om je actie te bevestigen.