Waarom krijg ik een wit scherm als ik na het maken van een screenshot wil terugkeren naar Presenter?

Vervelend dat je tegen dit probleem aanloopt! Dit probleem doet zich voor in Presenter op het EntryLine touchscreen (pc-module MT21).

We zijn ons bewust van het issue en zijn momenteel bezig met het onderzoeken en oplossen van het probleem. We hopen nog even te kunnen rekenen op je geduld. De app zal zo snel mogelijk worden geüpdatet.