Hoe ga ik energiezuinig met het touchscreen om?

Je kan op meerdere manieren energiezuinig met het touchscreen omgaan:

• Ontkoppel de voedingskabel als het scherm voor langere tijd niet wordt gebruikt.
  • Het stroomverbruik in de stand-bymodus is minder dan 0,5 watt.
  • Het Prowise Touchscreen One is ENERGY STAR-gecertificeerd.
  • Als het touchscreen niet meer bruikbaar is, kunt u het naar een daarvoor bestemd inzamelpunt brengen.

LET OP! Wanneer WOL (wake on lan) en WOS (wake on source) zijn geactiveerd, neemt het stroomverbruik in de stand-bymodus toe!