Prowise Touchscreen One G1 toont vervormd beeld op HDMI 2

Een PC zonder ARC ondersteuning en een Apple TV 4, met ARC ondersteuning, zijn aangesloten op een TS1G1,
De Apple TV op bijvoorbeeld HDMI3 en de PC op HDMI2. Het probleem dat optreedt is een vervormd scherm.

Oplossing
Installeer firmware 1.1.2/Central 4.2.1 en zet het apparaat met ARC-ondersteuning op HDMI2 en het andere apparaat (zonder ARC-ondersteuning) bijvoorbeeld op HDMI3.
Zorg er verder voor dat de Apple TV de laatste firmware heeft.