TSone Firmware installeren (Clean install)

Volg onderstaande instructies om de firmware opnieuw te installeren op de TSone. Let op, hierdoor worden alle bestanden verwijderd van het scherm (niet van de PC-module)

Om de firmware opnieuw te installeren heb je een USB stick nodig van 8 of 16 GB. Deze USB stick moet geformatteerd zal als FAT32
Formatteren USB-stick

1. Kopieer het bestand MstarUpgrade_848.bin naar een lege USB stick.
    Let op dat we per formaat scherm andere firmware hebben.
  2. Zorg dat het scherm uitstaat en sluit de USB stick aan op de USB 2.0 poort aan de linker zijkant van het scherm:
  3. Zet het scherm aan en houd de knop ingedrukt totdat de led gaat knipperen rood en blauw.
  4. Nadat de firmware geïnstalleerd is, dien je de setup te doorlopen. Het is belangrijk dat je verbinding maakt met internet tijdens de setup.
  5. Nadat de setup is doorlopen kan je de USB stick verwijderen.
  6. Sluit de USB stick weer aan op een Windows device en verwijder het bestand.
  7. Download het volgende bestand en verplaats deze naar de USB stick: https://we.tl/t-Ma0vGAR89L (firmware 1.1.2 / Central 6)
    (je hoeft het bestand niet uit te pakken)
  8. Start het scherm op en zorg dat je in het Central home screen staat.
  9. Sluit de USB stick aan op 1 van de USB poorten aan de voorkant van het scherm.
  10. Na enkele ogenblikken komt er een popup. Klik op OK om de update te installeren.
  11. Als de update geïnstalleerd is, open je de instellingen van Central en ga je naar 'Over dit scherm'. Klik hier op Controleren op updates'.